برشته کردن قهوه در خانه روشی فوقالعاده برای اطمینان از دانههای تازه برای فنجان قهوه روزانه شماست . اگر دوستداران قهوه با یک چیز موافق باشند، این است که قهوه تازهتر به معنای قهوه بهتر است. کارشناسان میگویند دانههای قهوه بهتر است بین دو تا ۱۴ روز پس از برشته کردن استفاده شود. طولانی تر از آن و قهوه بیش از حد گاز زدایی می کند و طعم آن را از دست می دهد.
مدل روسترها نسبتاً محدود است. به خصوص در مقایسه با سایر وسایل مرتبط با قهوه مانند آسیاب و کف ساز شیر، اما این فرآیند به خودی خود ساده است و فقط چند دقیقه طول میکشد. روسترها شامل دو نوع دستی و اتوماتیک هستند.
برشته کردن قهوه در خانه
اگر ادعا میکنید که قهوه را بیشتر از بسیاری از مردم دوست دارید. پس باید روش کار خود را تقویت کنید و یک روستر قهوه خانگی تهیه کنید. اگر واقعاً از قهوه تازه و برشته شده لذت میبرید، داشتن یک برشته کن خانگی چیزی است که احتیاج دارید.
افراد زیادی هستند که تمام مشکلات روست قهوه را در منزل تحمل میکنند. تا در نهایت قهوهای باب طبع خود داشته باشند. در این فرآیند نه تنها در مورد قهوه اطلاعات بیشتری کسب میکنید. بلکه می توانید قهوه را کاملاً مطابق با سلایق خود برشته کنید. و هر بار طعمی جدید را خلق کنید. شما میتوانید ترکیبات خود را ایجاد کنید و همیشه تازه ترین قهوه را داشته باشید. افراد زیادی برای برشته کردن قهوه در منزل از پاپ کورن ساز استفاده کردند، که ما آن را توصیه نمی کنیم.
اگر شما یک طرفدار واقعی قهوه هستید و میخواهید حرفه باریستای خانگی خود را به سطح بالایی ارتقا دهید، تجهیزات مناسبی برای برشته کردن دانههای خود میخواهید. داشتن یک روستر، آسیاب و در نهایت یک قهوه جوش عالی بسیار مورد نیاز است.
نحوه انتخاب رستر قهوه مناسب
قبل از عجله برای خرید رستر چند نکته برای شما داریم. این موارد بسیار موثر در انتخابی درست میباشد بنابراین با دقت بخوانید.
برشته کننده های طبلی که از حرارت غیرمستقیم برای برشته کردن استفاده می کنند. داخل این دستگاه یک محفظه گرد است که می چرخد. حرارت به قسمت بیرونی محفظه فلزی اعمال میکند و دانه ها در تماس با محفظه برشته می شوند.
روسترهای مختلف ظرفیت های متفاوتی هم دارند. قبل از تهیه یک روستر قهوه باید میزان قهوه ای را که روست میکنید را برسی کنید. سپس اقدام به خرید دستکاه کنید. معمولاً دستگاههای روستر هوایی فقط میتوانند مقادیر کمی را برشته کنند، در حالی که دستگاههای برشته کن درام دارای اتاقهای برشته بزرگتر برای روست هستند. اگر هر هفته میخواهید حجم کمی از قهوه را برشته کنید، ممکن است یک روستر هوایی کوچکتر را انتخاب کنید. اما اگر میزان حجم قهوه زیادی رامیخواهید برشته کنید ممکن است لازم باشد به جای آن به سراغ یک برشته کن درام بروید.
اهمیت سرمایش در برشته برشته کردن قهوه در خانه
موضوع مورد اهمیت در برشته کردن قهوه در خانه خنک کردن قهوه بعد از روست است. سرمایش تقریباً به اندازه گرمایش مهم است. هنگامی که قهوه به سطح برشته مورد نظر رسید، بسیار مهم است که دانه ها به سرعت سرد شوند. اگر دانه ها را خنک نکنید، به دلیل گرمای ایجاد شده در محفظه به برشته شد از کیفیت قهوه روست شده می کاهد. بنابراین یک ویژگی خنک کننده در هر روستر بسیار مورد اهمیت است. برای اکثر روسترهای موجود، پس از اتمام برشته کردن، هوای خنک به سادگی از داخل محفظه برشته می گذرد و قهوه را به سرعت خنک میکند. به این دلیل گرانترین روسترها یک سینی خارجی دارد که قهوه ها روی آن ریخته شده و خیلی سریع خنک میشوند.
تمیز نگه داشتن روستر
دستگاههای برشتهکننده قهوه دارای سیستم جمعآوری پوسته هستند. که می توانید هفته ای یکبار مخزن جمع کننده پوسته را تخلیه کنید. و حتی برخی از روسترها دارای سیستم ضد دود داخلی هستند. از بین بردن دود به طور کامل دشوار است. اما این سیستم ها به شما امکان می دهند با خیال راحت در داخل خانه قهوه خود را روست کنید. به خاطر داشته باشید که حتی با سیستم کاهش دود بو دادن قهوه تیره تر همچنان دود زیادی تولید می کند.
در این مقاله تمام مواردی را که قبل از خرید یک روستر برای برشته کردن قهوه در خانه باید مد نظر قرار گیرد اشاره کردیم. روستر های قهوه دارای انواع بسیار زیادی هستند. گروه صنعتی تلاش صنعت می تواند مشاوری خوب قبل از خرید یک روستر و همچنین ارائه دهنده دستگاه های با کیفیت روستر به شما عزیزان باشد.