رست قهوه صنعتی

رستر قهوه صنعتی

روستر های قهوه وظیفه به عمل آوری قهوه سبز و خام را به عهده دارند و در این عملیات روست شدن با دستگاه روستر است. که انواع متنوعی از قهوه تولید می‌شود. روستر‌های قهوه صنعتی بنا به نوع و مشخصاتشان میزان بالا و متنوعی از قهوه را در زمان کوتاهی روست می کنند.

زمان روست قهوه در دستگاه های صنعتی

روستر‌های قهوه صنعتی معمولا در زمان کوتاهی قهوه ها را رست می‌کنند زمانی بین 15 تا 17 دقیقه روست کردن قهوه ها با این دستگاه‌‌ها زمان می‌برد تا قهوه خام تبدیل به قهوه‌ای رست شده و آماده آسیاب کردن شود عملیات رست کردن قهوه نسبت به میزان مصرف تعیین می‌شود. چون با گذشت زمان کیفیت قهوه رست شده به شدت کاهش می‌یابد.

رستر صنعتی آزمایشگاهی

یکی از انواع روسترهای آزمایشگاهی FZ-94 pro با در نظر گرفتن Roast-Masters طراحی شده است. این دستگاه پیشرفته‌ترین سرخ کن در نوع خود در جهان است. این روستر قهوه منحصر به فرد واقعاً کنترل کاملی بر فرآیند برشته کردن ارائه می دهد و در عین حال عملکردهای کاربرپسند را حفظ می‌کند طراحی خیره کننده و کیفیت برشته کردن فوق العاده ای در کل محدوده ظرفیت دارد. محدوده ظرفیت بو دادن در FZ-94 از 100 گرم تا 2.4 کیلوگرم است. برشته کردن با روستر پروآزمایشگاهی به و علاقه مندان واقعی اجازه می دهد تا وسیع ترین طیف ممکن از عوامل برشته را تجربه و آزمایش کنند.

روش کار روستر‌های صنعتی

روستر‌‌های قهوه صنعتی بنا به نوع و مکانیزم ساخت آنها به روش های متفاوتی قهوه‌ها را رست می‌‌کنند. یکی از انوع رست کردن برشته کردن درام است که رایج ترین روش برشته کردن است. در اینجا، قهوه در یک درام برشته می‌‌شود که حول یک محور افقی می‌‌چرخد. بعضی روستر ها دارای بیل مخصوص برای حرکت دانه‌‌ها در داخل درام هستند. بنابراین دانه ها را نه تنها از طریق انتقال حرارت بلکه از طریق رسانا برشته می‌‌کند. این روستر ها امکان برشته کردن تا ظرفیت 215 کیلوگرم در ساعت (کیلوگرم در ساعت) را دارند.

گنجایش قهوه روست شده در روستر های صنعتی

روستر قهوه 30 کیلوگرمی یک دستگاه حرفه‌ای برای مصارف صنعتی است. روستر‌های قهوه به صورت کنترل دستی یا نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک با صفحه نمایش لمسی PLC تولید می‎‌شوند.

روستر صنعتی 30 کیلوگرمی با دو مدل دو جداره و تک جداره برای برشته سازی ساخته شده می‌شود. این دستگاه ها با وجود 4 موتور کمک شایانی به صرفه جویی در زمان و انرژی می‌کنند، علاوه بر وجود مکانیزم برشته کردن به سیستم خنک کردن همزمان مجهز می‌باشد.

لازم به ذکر است روستر‌های صنعتی دارای گنجایش های متفاوتی شامل 2، 5، 15، 30 و 60 کیلویی می‌باشند که معمولا روستر های قهوه باید در وزن های بالا باشد چون تولید روستر های صنعتی بالاتر است و هر بار به میزان بیشتری از قهوه روست شده برای بسته بندی نیاز است.

ضمانت روستر های صنعتی

شرکت‌های تولید کننده رستر قهوه های صنعتی بیشتر ضمانتی روی تجهیزات و قطعات این دستگاه‌ها می‌دهد. که این اطلاعات حتما قبل از خرید به مشتری اعلام می‌شود.

روستر های صنعتی سفارشی

این دستگاه از مواد اولیه مقاوم در برابر حرارت و با کیفیت بالا ساخته شده است که به راحتی در سراسر جهان در دسترس است که می‌توان بنا به میزان بودجه و حجم مورد نیاز دستگاه مورد نظر را انتخاب و خریداری کرد علاوه بر اینکه برشته‌کننده‌های قهوه را می‌توان در هر رنگ، مقادیر الکتریکی و منابع گرمایشی سفارش داد تا شرکت تولید کننده روستر روستری سفارشی را برای شما آماده ساخت کند.

بسیاری از شرکت‌های تولید کننده روستر‌های صنعتی ساخت دستگاه به سفارش مشتری را هم د ارند و این خدمت را برای رضایت مشتری انجام می‌دهند. یعنی دستگاه آماده شده بنا به درخواست و گزینه های درخواستی مشتری تهیه و تحویل داده می‌شود.

نتیجه گیری در مورد تهیه روستر های قهوه صنعتی

در پایان این مطلب که در مورد دستگاه های رست قهوه صنعتی صحبت کردیم به این نکته باید توجه کنیم که برای تهیه یک قهوه بسیار با کیفیت به یک دستگاه روستر با کیفیت و یک رست من متخصص و آشنا به روش کار دستگاه روست نیازمندیم و با توجه به نوع کاربرد روستر می‌توانیم آن را سفارش داده و یا از نمونه‌های آماده داخل بازار استفاده کنیم.

زمان روست قهوه در دستگاه های صنعتی

روستر‌های قهوه صنعتی معمولا در زمان کوتاهی قهوه ها را رست می‌کنند زمانی بین 15 تا 17 دقیقه روست کردن قهوه ها با این دستگاه‌‌ها زمان می‌برد تا قهوه خام تبدیل به قهوه‌ای رست شده و آماده آسیاب کردن شود عملیات رست کردن قهوه نسبت به میزان مصرف تعیین می‌شود. چون با گذشت زمان کیفیت قهوه رست شده به شدت کاهش می‌یابد.