بهترین دستگاه رست قهوه (رستر قهوه)

روستر قهوه یکی از حیاتی ترین ابزار برای تبدیل قهوه خام به قهوه‌ای باقابلیت آسیاب‌شدن می‌باشد. در کشور‌هایی که قهوه کشت می‌شود محصول به‌دست‌آمده قهوه‌ای، سبزرنگ و مرطوب است که باید طی فرایندی خشک و آماده استفاده شود.

در ادوار گذشته طریقه روست کردن قهوه بسیار تغییر و تکامل پیدا کرده است و دستگاه‌های تولید شده به تکنولوژی‌های جدیدی مجهز شده‌اند تا قهوه‌ها را در کمترین زمان و بالاترین کیفیت روست کنند. در این مقاله قصد داریم تا در مورد روش کار روس‌ترها و بهترین روستر قهوه با هم صحبت کنیم.

444444 یسقلسل copy 2 - تلاش صنعت

بهترین روستر قهوه

گیاه قهوه

قهوه، به دانه‌های سبزرنگ شیار داری که محصول گیاه قهوه هستند گفته می‌شود. قهوه در قاره آمریکا و قسمت‌هایی از آسیا کشت می‌شود که هر کدام دارای خواص و طعم مختلفی هستند. درخت قهوه ارتفاعی بین 3 تا 3.5 متر دارد. گیاه قهوه در سال پنجم بعد از کاشت به محصول دهی می‌رسد. در فصل رویش شکوفه‌هایی سفیدرنگ و خوشبو روی درخت به وجود می‌آید.

محصول گیاه قهوه بعد از برداشت برای اینکه تبدیل به قهوه آماده مصرف شود نیاز دارد تا واکنش‌های فیزیکی و شیمیایی روی آن انجام شود. در این پروسه قهوه سبزرنگ با درصد کافئین بالا در اثر حرارت، به قهوه‌ای برشته شده با درصد کافئین پایین‌تر تبدیل می‌شود. زیرا عملیات روست باعث کم‌شدن کافئین قهوه می‌شود.

در تمام مناطق دنیا قهوه مصرف می‌شود و دارای تفاوت‌های بسیار زیادی هم می‌باشد. این تفاوت‌ها به نحوه روست شدن قهوه در مکان‌های مختلف دنیا مربوط می‌شود. به طور مثال در قسمت‌هایی از غرب آمریکا و اروپا قهوه با درجه روست بالا بسیار پسندیده می‌شود. روست قهوه در شرکت‌های تولیدکننده معروف و معتبر روشی انحصاری دارد.

درجه روست شدن قهوه‌ها

روست کردن قهوه به سه دسته تقسیم می‌شود که شامل:

برشتگی روشن

در برشتگی روشن، مقدار روست شدن بسیار کمتر است؛ در این روش کافئین قهوه و خصوصیات دانه قهوه بیشتر حفظ می‌شود.

برشتگی متوسط

در درجه برشتگی متوسط از روست، کمی از عطر و خواص ذاتی دانه قهوه کاسته می‌شود. در این درجه روست کافئین قهوه به‌مراتب از روش اول کمتر است.

برشتگی تیره

در این درجه از پختگی، کم‌کم روغن قهوه پدیدار شده و دانه‌های قهوه براق می‌شود. کافئین قهوه به کمترین مقدار رسیده و قهوه طعم تلخ‌تری به دست می‌آورد.

44444y 3 2 - تلاش صنعت

بهترین روستر قهوه

خصوصیات بهترین روستر قهوه

روستر‌های قهوه که به‌وسیله آن می‌توانیم انواع مدل‌های روست را انجام دهیم دارای تنوع در ظاهر، کارکرد و کاربری هستند. بنا به این موضوع که روستر قهوه را برای چه مکان و چه حجم کاربری مصرف می‌کنیم، می‌توانیم بهترین روستر قهوه را انتخاب کنیم.

روسترهای قهوه دارای انواع مختلف و برای کاربردهای متفاوت تهیه شده‌اند. روستر های تمام‌اتوماتیک که مجهز به مانیتوری جهت اعمال و نمایش پروتکل‌های روست، محفظه‌ای شیشه‌ای برای کنترل رنگ قهوه در حال روست و هواکش‌هایی بسیار پر قدرت هم می‌باشند.

روستر‌های صنعتی بر روی صفحه‌ای سرامیکی و به کمک اشعه مادون‌قرمز قهوه‌ها را به شکل یکدستی روست می‌کند و مجهز به سینی‌های خنک‌کننده هستند که به کیفیت قهوه روست شده کمک می‌کند.

روستر‌های خانه و یا کافه‌ای با سایز بسیار مناسب برای قراردادن روی کانتر طراحی شده‌اند. این روستر‌ها از 0.5 کیلو قهوه را روست می‌کنند. روسترهای خانه و کافه‌ای بسیار مناسب برای میزان مصارف محدود می‌باشد. زیرا قهوه در اثر مدت زمانی که از زمان روست می‌گذرد کیفیت خود را از دست می‌دهد.

یکی از نیازهای اصلی مجموعه‌های تولید و بسته‌بندی، یک روستر بسیار باکیفیت می‌باشد. تا بتوانند قهوه‌ای باکیفیت را تهیه و روانه بازار کنند. برای این کار می‌توانید به شرکت‌های تولید دستگاه‌های صنعتی سفارش داده و آنها روستری را بنا به نیازهای شما طراحی و در صورت تأیید طرح اولیه، دستگاه ساخته شود. روسترهای سفارشی هم نوعی از روستر‌های صنعتی به‌حساب می‌آیند.

با دانستن این اطلاعات در مورد انواع روستر و شناخت نیاز خود می‌توانید بهترین روستر قهوه را مطابق با نیاز خود تهیه و بهترین کاربری را داشته باشید.

گروه صنعتی تولیدی تلاش صنعت با بهره‌گیری از تکنولوژی روز دنیا و استفاده از تجربه متخصصین خود، اقدام به طراحی و تولید انواع روستر های قهوه کرده است. این روسترها در گنجایش‌های متفاوتی ارائه می‌شوند. برای تهیه روستر می‌توانید با متخصصان گروه صنعتی تلاش صنعت، مشاوره کرده و بهترین روستر قهوه را مطابق با نیاز خود تهیه کنید.