دمای دستگاه رستهای قهوه
قهوه یکی از نوشیدنیهای بسیار پر طرفدار در کل دنیا میباشد. قهوه دانهای سبزرنگ محصول گیاه قهوه است که در آبوهوای جغرافیای خاصی محصول میدهد. قهوه در قسمتهایی از قاره آمریکا و آسیا کشت میشود. قهوه خام بعد از برداشت باید روست شود. دمای روسترهای قهوه بسیار متفاوت بوده و برای روست به روشهای مختلف از دمای متفاوتی هم استفاده میشود.
قهوه بعد از برداشت برای اینکه تبدیل به محصولی شود که قابلیت نوشیدن را پیدا کند. نیاز است تا مراحل روست شدن را پشت سر بگذارد. بهطورکلی روست به سه دسته لایت، مدیوم و دارک تقسیمبندی میشود.

دمای رسترهای قهوه
روست شدن قهوه با روشهای مختلفی انجام میشود. روست کردن قهوه در ادوار گذشته تا به امروز پیشرفتهای چشمگیری داشته است. به شکلی که در حال حاضر دستگاههای روستر تماماتوماتیکی وجود دارند که قابلیت تنظیمشدن برای انواع روست را دارند.
میزان روست با دما و زمان برشته شدن تعریف میشود؛ اینکه با چه شدتی دانههای قهوه را گرم میکند و باعث روست شدن قهوه میشود. عملیات روست باتوجهبه نوع قهوه کاملاً متفاوت بوده و نوع روست منجر به روست شدنهای مختلفی میشود که طعم قهوه را میسازد.
سطوح مختلف روست شدن قهوه بسته به دمای برشته شدن تقسیمبندی میشود. یک روش پرکاربرد برای تعیین درجه واقعی برشته شدن قهوه طبقهبندی بصری رنگ است. در طول فرایند برشته کردن، رنگدانههای قهوه تغییر میکند و از زرد به درجات مختلفی از قهوهای میگراید.
عوامل تأثیرگذار در دستگاه رست قهوه
در مراحل بعدی تفتدادن روغن روی سطح دانه قهوه ظاهر میشود. بااینحال ارزیابی صرفاً بصری معمولاً بهاندازه کافی دقیق نیست؛ بنابراین از ترکیبی از دما، بو، رنگ و صدا برای کنترل فرایند بودادن استفاده میشود. سروصدا هم یک شاخص کلیدی در طول فرایند برشته کردن است. دو درجه دما وجود دارد که به آنها “ترک” گفته میشود که مورد توجه ویژه روست من ها قرار میگیرد.
دانه قهوه بعد از برداشت مشابه دانه حبوبات خام است. برای اینکه تبدیل به پودر قهوهای که ما به شکل روزمره از آن استفاده میکنیم درآید. نیاز است تا مراحل مختلفی را پشت سر بگذارد. اصلیترین و کلیدیترین مرحله در طی این فرایند که طعم قهوه را به وجود میآورد روست شدن قهوه است.
رست قهوه در کل دنیا با سلایق مختلفی انجام میشود. بسیاری از شرکتهای تولیدکننده قهوه در کل دنیا دارای روشهای روست انحصاری خود هستند. در این مقاله بیشتر در مورد انواع روست و دمای روسترهای قهوه صحبت میکنیم.

دمای رسترهای قهوه
انواع رستر برای روست کردن قهوه با درجات مختلف
- روست بسیار سبک با دمای حدود 196 درجه سانتی گراد با رنگ قهوه ای روشن که به روست دارچینی معروف است و کمی اسیدیته میباشد.
- روست با متوسط دمای حدود 205 درجه سانتی گراد قهوهای که به روست نیوانگلند معروف است تا حدودی اسیدیته.
3. روست با دمای حدود 210 درجه سانتی گراد با رنگی قهوه ای متوسط و معروف به روست آمریکایی و کاملا اسیدیته.
4. روست با دمای حدود 219 درجه سانتی گراد با رنگی قهوه ای کمی تیره و تا حد قابل توجهی اسیدیته.
5. روست با دمای حدودا 240 درجه سانتی گراد با رنگی قهوه ای تیره که به روست فرانسوی معروف است مقادیر اسیدیته کمی کاهش پیدا کرده و طعمی تلخ و کاراملی دارد.
6. روست با دمای 245 درجه سانتی گراد رنگی نزدیک به سیاه دارد و به روست ایتالیایی معروف است. و حالت اسیدیته در این زمان از بین می رود.
دمای روستر قهوه و انواع استاندارد روست قهوهها را بهتفصیل برای شما توضیح دادیم. باتوجهبه این نکات میتوانید با روسترهای خانگی قهوه مورد نظر خود را روست کنید. البته لازم به ذکر است که روست کردن قهوه در حجم بالا و با دستگاههای صنعتی، نیاز به آموزش کامل و آشنایی روست من با طرز کار دستگاه را دارد.
گروه صنعتی تلاش صنعت یکی از تولیدکنندگان داخلی است که به بهرهگیری از علموفناوری روز دنیا و به کمک تیم فنی و متخصص اقدام به تولید و فروش انواع دستگاههای روستر قهوه کرده است. برای تهیه یک روستر با انواع گنجایش و کاربریهای مختلف میتوانید با گروه صنعتی تلاش صنعت مشاوره و بهترین روستر موجود را باتوجهبه نیاز خود تهیه کنید.